24 Eylül 2011 Cumartesi

Tıklanma Rekoru: Patlak Sokaklar Dizisi!

Youtube'da yeni bir dizi patlıyorum derken patladı: Patlak Sokaklar! Şimdi diziyi izlemeye başladıktan sonra oyuncular bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçecek. Evet, doğru bildiniz: Bunlar onlar! "Sütü seven kamyoncular" videosundaki  yetenekli oyuncular bunlar, "Bana kitap al!" diye Doğu Anadolu'daki yavrularımızdan daha çok ağlayan gençler bunlar! Özetle internet fenomenleri yeniden patlamaya hazırlanıyor.


Bu TV dizisi bağımlılık hastalığını tetikler mi? Hadi şimdi, yetenekli polislerden önce bunu sorgulayalım. Bir de tabi gençlerin başarıya ulaşma şanslarını! Ama önce dizi özeti neymiş bir okuyalım. Sonra da ders kitaplarındaki "okuduklarımızı değerlendirelim" bölümünü boş bırakmayalım.

PATLAK Sokaklar Dizi Özeti


John Lemmon ve diğer yetenekli dedektif karakter Billy Billy. Vazgeçmenin ne olduğunu bilmeyen iki polisçilik oynuyor.. Karşılarında ise insanlığın ne olduğunu bilmeyen bir suçlu. Onlarla beraber ise, gülümsemekten haberi bile olmayan bir müdür ve vidanjörün ne olduğunu tam olarak anlayamayan bir kadın polis.

  1. Dizinin ismi etkili! Özet olarak dizinin ismi tek başına yeterlidir. Diziyi izlemek istemeyen üşengeçler için bile komedi dizisi olduğu apaçık sokakta! Arka Sokaklar dizisi için bugüne kadar yapılmış en büyük gönderme olduğunu söyleyebiliriz. Her bölümde bu sefer diziyi hangi sokakta patlatalım diye bekleyen yetenekli polisleri izlemekten hangimize gına gelmedi?
  2. Yaratıcı Senaryo: Penguen veya Uykusuz dergileri okurlarının anlayabileceği dozda espriye yer verilmiş. Bir karikatürde geçebilecek olaylar değil mi, bunlar? Çizgi roman okuyarak gözlerini yormak istemeyenler için büyük fırsat sunuyor. Bir haftalık dergiyi özet olarak okumuş gibi geliyor mu genç!
  3. Başarılı Oyunculuk: Mankenden bozma oyuncular kadar yetenek var. Hayır hayır, bunu söylemeyecektim. Hatta onlardan bile başarılı demeliyim. Madem dedim, bu yazıda burada biter. 
Sen ne dersin okuyucu, internet fenomenleri yine tıklanma rekorları kıracaklar mı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şimdi yenibir internet fenomeni keşfettiğine göre, sen ne düşünüyorsun? Kimbilir belki yaptığın yorumlar ile fenomen olursun!