23 Eylül 2011 Cuma

Yeni internet fenomeni genç sen misin?

İnternet yeni bir mecra ve yayın kanalı. Meşhur olmak için büyükşehire gelmenin hiçbir anlamı kalmadı genç. Evinde, "İnternet bağlatmak istiyorum." diyen varsa, olduğun yerde kal. İstanbul nüfusu artmasın gereksiz yere. Çünkü, bu ağ sistemi 4. akım medyanın yerini alacak gibi gözüküyor. Öyle ya, internet kullanıcıların sayısı artıyor. Popüler sitelerin sahip olduğu üye sayılarını unutmayalım. Mesela, Twitter'da aktif kullanıcı sayısı 100 milyon olmuş. Facebook genç üye sayısını söylemek için hep 6 sıfırlı rakamlar kullanılıyor. An itibari ile 30 milyon arkadaş bulunuyor.
facebook fenomeni


Sosyal medya, tek başına böylesine insan topluluğu oluşturuyor. Bu kalabalık mecrada ünlü olmak kolay değil. Bir kere TV'deki "Yetenek Sizsiniz" adlı saçmalıklar silsilesi gibi işler yürümüyor. Jüri sayısı 3'ü geçiyor. Üstelik internet kullanıcıların dikkatleri çok dağınık. Bir anda farenin verdiği yetkiye dayanarak sayfa bağlantısını keser. Bir daha da yüzünüzü bile hatırlamaz. Oldu mu şimdi genç?

İnternet Fenomeni Olmak için Kurallar

  1. Youtube Skoru:"Video Star" olduğunu kanıtlaman için tıklanma sayısı 1000
  2. Twitter Skoru: "Twitter Ünlüsü" olduğunu kanıtlaman için 1000 

Blog sayfasını internetin starı gençleri bir araya toplamak için açıyoruz. Bunun için hemen harekete geçin. İlginç numaralar sergilediğin video linkini gönder. Hakkında mutlaka bir açıklama bekliyoruz. Hemen aşağıdaki yorum formunu doldurmaya başla!

Fenomen olup olmadığına birlikte karar verelim.

Bizi twitter üzerinden ulaşmak için :twitter/internetfenomen etiketi #internetfenomeni olmadan fenomen olamazsın! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Şimdi yenibir internet fenomeni keşfettiğine göre, sen ne düşünüyorsun? Kimbilir belki yaptığın yorumlar ile fenomen olursun!